Om

Enköpings Glastjänst AB är ett gammalt och väl etablerat glasmästeri i stan som under flera år jobbat med reparationer och installationer / nyglasningar för butiker, köpcentra, företag och privatpersoner.

1

 

Våra glastekniker är alltid välutbildade och arbetar snabbt och effektivt. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. I företaget finns lång och gedigen erfarenhet inom glasbranschen – så tveka inte att kontakta oss om du har behov av skickliga glasmästare!

Kvalitet och kundservice är ledorden för vår verksamhet. Vi arbetar alltid med stor noggrannhet och använder kvalitetsglas från ledande leverantörer. Vi är måna om att ha en nära dialog med våra kunder och att hålla överenskomna tidsramar för vårt arbete.

Vår höga känsla för service gör att vi utför rena och snygga arbeten till konkurrenskraftiga priser. Enköpings Glastjänst AB värnar om miljön, vilket innebär att vi uteslutande arbetar med miljövänliga produkter. Vill du ha hjälp så kontakta oss gärna för mer information och offert. På kontaktsidan finns informationen ni behöver för att nå oss.